Followers yang disayangi

Monday, 22 August 2011

Puasa Penuh Bersama Pc



Assalamualaikum..selamat berpuasa semua..adoyai, ct nak join segmen ni... tp kena mula ayat dengan "Saya berpuasa penuh masa kecil-kecil dulu kerana nak berbuka....masa ct kecil-kecil dulu, sape yang tidak berpuasa tidak dapat berbuka dgn orang yang berpuasa.. selalunya ct lepas gak makan dgn org yg berpuasa even tak puasa pun..mana ada mak,ayah sampai hati wat mcm tu kan..selain tu kan, klu tak puasa penuh, tak dapat raya...then, duit raya pun tak dapat jika tak puasa penuh.. budak-budak kan suka hadiah.. kira duit raya tu hadiah lah  kerana dpt puasa penuh... oklah, ct nak tag 2S iaitu safiyyah dan shiqin utk join segmen ni..


p/s:pc, semoga segmen ini berjaya dgn jayanya... =) 

2 comments:

amranaiman said...

haha dulu pnah kena asing mkn dpn tv .. smua org mkn ramai2.. tapi x kisah pon..haha siap tny knapa akak xpose leh buka ramai2.. heehehe :P

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

Salam.. thankz sudi join...
tapi boleh x leave comment kat post yg nie ??

http://facebuku2u.blogspot.com/2011/07/segmen-puasa-penuh-bersama-pc.html

sebb sng pc nk cek senarai nnt ..

anyway tq =)