Followers yang disayangi

Thursday, 31 March 2011

Jom bersukan

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
gmbr ihsan dr google

Semua org tau ke, gmbr di atas ni gambar ape? yg pasti raket..tp bukan raket tennis&badminton.itu raket squash ya.ct baru je pupuk minat main squash ni..Pengalaman ct main squash ni bermula pada bulan lepas..kwn2 ct ajak main squash...ct cuba juga main squash wlpn xpandai langsung..pertama kali main squash, terus jatuh cinta lah..=) wlpn penat sgt kejar bola,tp ternyata menarik =)

Utk memasang impian memiliki raket sendiri, ct pun kumpullah duit....segan lah nak pinjam raket kwn shj..Alhamdulillah, impian ct memiliki raket squash sendiri tercapai..ct beli yg paling murah..nak tau harga raket squash ct?harga sebenar, rm109..then ada diskaun 20%..korang kiralah sendiri harga raket squash ct..ct bukannya nak jd mcm  dato nicol ann david..ct main squash utk jaga kesihatan shj..

ct teringat sabda Rasullullah S.A.W bermaksud 
"rebutlah peluang 5 perkara sebelum datang 5 perkara yang lain iaitu salah satunya ialah masa sihat mu sebelum engkau dilanda sakit...

p/s: korang bersukan ke??

Saturday, 26 March 2011

My lovely pets

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

seminggu

setahun kemudian

Kwn2 ada pets x?ct nak perkenalkan pets ct iaitu kucing..ct pelihara 2 ekor, warna kelabu dan putih..dah genap sethn ct jaga..happy birthday baby!!! nanti kita smbt birthday sama2 ya.hadiah??? ct nak belikan kucing2 ct baju.tp bajet xcukup..=(

nak tau tips penjagaan kucing dari ct? ct selalu bw pg medical check up sebln sekali..ct mandikan diaorg dgn air suam..lepas diaorg buang air kat pasir..ct lapkan kaki diaorg dgn wipes baby..diaorg ni makan whiskas dan friskies...mmg mahal lah kos utk penjagaan kucing2 ct ni..tp ct xkisah..sbb ct mmg sygkan kucing!!!

p/s: kwn2 ada pets x? 
kongsi lah cite ttg pets kwn2 dgn ct,blh?

Monday, 21 March 2011

Salam ukhwah

Assalamualaikum semua...Alhamdulillah syukur...akhirnya sy dapat juga membuat blog sendiri setelah membaca buku dari penerbit SynergyMedia...Bagi kwn2 di BCR....terima kasih byk2 krn sudi bantu saya utk membuat blog saya sendiri...Buat shbt2,kwn2 sila beri tunjuk ajar pada sy ya.
 Akhir kata sambutlah salam ukhwah dan pershbtan dr sy..

sumber dari www.ukhwah.com