Followers yang disayangi

Monday, 23 April 2012

Putus asa


cuba untuk hadapi bila diduga dgn ujian dan cabaran....
kadang kala tidak berdaya dan putus asa...
setiap yang berlaku pasti ada hikmah.. 
ALLAH tempat meminta pertolongan

Saturday, 14 April 2012

Share and Win Jubah Hoodie

 
Assalamualaikum.. Apa khabar semua? moga iman sihat walafiat ya.. hari ni ct nak join contest seorang blogger iaitu naqiah..hadiah contest ni jubah hoodie satin tu...macam best je pakai  jubah yang ada hoodie ni...bila dengar jubah, ct gembira sangat nak join tapi kan.. boleh menang ke?? erm..mcm susah je nak menang..kena ada syarat yg perlu dipatuhi.. syaratnya,bagitau sebab kenapa ct patut dapat jubah hoodie...err

Setakat ini, jubah yang ct ada takde hoodie.. tak tau pula akan datang kan..heee...nak juga rasa pakai jubah hoodie yang naqiah buat sendiri..lagipun tak pernah ada jubah dari kain satin..sebenarnya ct tertarik pada manik tu.. manik tu dah macam tali pinggang je..bila memikirkan 10 jam untuk membuatnya, orang yang tabah dan sabar je yang sanggup buat jubah dengan manik tu..jika dapat jubah hoodie ni, bolehlah tambah koleksi jubah di almari ct...

Dengan besar hatinya, ct nak tag rakan-rakan blogger untuk menyertai contest ni..jom kita support kak naqiah ni...klu korang dapat, kongsi2 lah jubah tu ya.. hee.. blogger yang bertuah adalah.. af  cl   ryn  qin  fm