Followers yang disayangi

Friday, 28 October 2011

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Buat pertama kalinya, ct menyertai GA...Blogger yang buat GA ni Ct kenal di BCR iaitu Spanar Buruk..nick name beliau di BCR ialah SBK..sana sini, orang cite ttg angry birds tapi ct tak pernah main game dia...dpt patung angry birds kira bertuah lah kan...kalau korang nak join sila jumpa saudari amalina

p/s: korang ada game angry birds?? nak installer dia blh??

Tuesday, 25 October 2011

Minta maaf


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


p/s : Sahabat, maafkan atas 
        kesilapan dan kesalahan...

Wednesday, 19 October 2011

Cinta yang hakiki

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Katakanlah: "Jika kamu (benar-benar) mencintai ALLAH, ikutilah aku, niscaya ALLAH mengasihi dan mengampuni dosa-dosamu" ALLAH Maha Pengampun lagi Maha Penyayang {Surah ALI'IMRAN ayat 31}

Sunday, 9 October 2011

Anak kucing


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



Anak kucing siam untuk dijual...
jantina = betina, usia = 4 bulan...
harga rm400 tapi boleh dirunding kembali
sila berhubung melalui fb saya atau email..
Kawasan shah alam,bangi,putrajaya,serdang, kajang dan nilai..
Terima kasih

Saturday, 8 October 2011

JOM JOIN BLOGLIST R _ _ _ _ N

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


animated gif how to

Apa khabar semua? semoga sihat walafiat, Amin...hari ni, ct nak ajak semua blogger dan follower kesayangan ct untuk menyertai bloglist seorang blogger..rasa-rasa korang sape ya?? beliau merupakan seorang gadis yang comel, periang dan baik..seorang muslimah yang paling tabah dan cekal dalam mengharungi hidupnya ketika usia muda..dah dapat teka sape?? bijaknya korang...apa lagi, jomlah ramai-ramai join bloglist blogger muslimah yang bernama saudari Raihan ni...

Monday, 3 October 2011