Followers yang disayangi

Saturday, 9 July 2011

"Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu"

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





Hari ni ct join segmen assignment bos bcr, JT...Mula-mula masa ct wat blog, ct tak tau sgt ttg blogging ni.. tp lepas masuk bcr, ct blaja sedikit-sedikit.. kat bcr tu, ct jumpa ramai kwn yang bantu ct dlm blogging ni.. Ct nak perkenalkan dua "sifu atau teacher" yang ajar ct tentang blogging...


Ni sifu pertama..fs lah yang tolong betulkan blog ct..fs suruh ct buang apa-apa yang tidak patut dlm blog..then fs suruh tukar template..nanti ct tukar ya.. terima kasih  fs krn sudi bantu newbie blogger mcm ct ni...nanti fs sudi2kanlah bantu ct lagi ya =P

Ni sifu ct yg ct syg.. ss yg sudi ajar ct ttg blog...ss bgtau ct, tulisan yang disukai para reader utk baca blog kita ialah verdana.. ct baru tau..hehehe..ct mmg byk sgt blaja dgn blog ss lagi-lagi dgn cara penulisan ss..ss juga yg bg semangat kat ct bila ct rasa "down" dengan blog...terima kasih ss krn sudi bantu..ct hargai sgt2 atas bantuan ss selama ni..nanti bantu ct lagi ya... =)

oklah.. ct nak tag sape ya?? ct tag reynn..reynn ni kwn ss =)

5 comments:

Siti Safiyyah said...

<-- teacher ss.. hehe.. teruskan blogging dgn cara ct sendiri.. ss tak reti nak ajar camane nak jadi blogger yg bagus sbb ss pon blogger picisan ja.. semoga berjaya ye. :)

ceritasekupang said...

cs pun banyak belajar dari bcr ni...

kyo_9 said...

kyo suka kacau piah dlm bcr...

Jejaka Terhangat said...

wow..fariqscorpio lagi..dia ni mmg tak lokeke ilmu. ramai orang jadi anak murid dia. hehe..bagus2..

sori agak lambat melawat entri. pasal bz sket baru2 ni. nnti keputusan asaimen tu kluar jgn lupa tgk yek :)

Fariq said...

uit tak cite pon ade sebut psl fs.. :malu

nasib prasan dari blog jt tu.. :p

hnx la ye mention.. sbnrnya tu baru skit je.. sebab ilmu tak byk didada nak curahkan semua.. :malu..

:majuk