Followers yang disayangi

Monday, 6 June 2011

MyIman

سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



Apa khabar semua? semoga sihat walafiat.Amin... korang tau x jenama MyIman?? Myiman ni salah satu produk Islamik....Myiman tu byk produknya dan salah satunya handphone atau telefon..fungsi hp Myiman ialah kita boleh dgr bacaan Al-quran ketika masa terluang.. Then ada hadith,ada tafsir al-quran, ada games, petunjuk arah kiblat, boleh setkan azan bagi setiap kali waktu solat... paling best, blh  ikut bacaan Al quran dalam hp Myiman ni... Hp Myiman,blh guna 2 simkad... harga hp Myiman ni rm390..

Pakej Pen Membaca MyIman

Selain itu, produk Myiman seperti Pakej Pen membaca Myiman paling terbaik lah.. blh ajar anak2 atau adik2 anda guna pen shj...cara penggunaannya, hanya tekan pen kat buku..akan keluar bunyi... kagum kan?? Buku2nya ialah Pintar membaca buku 1-4, read with me phonic, read with me the 45 key words, read with me sounds of the alphabet, doa seharian dllg..Ct kagum sgt tgk teknologi dari negeri China tu... rasanya yg buat produk ni, org negara China yang beragama Islam.. harga produk ni rm300..agak mahal, tp utk pelaburan masa depan...

4 comments:

♥Aleeya Liya♥ said...

salam ct..
bleh baca ketika tungu bas atau pada masa lapang..entri yang bagos..
thankss 4 your information..bleh beli nie untuk adik liya yg umo 4 ngan 7 thun..

Mr.Kerro said...

wah ada utk blajar alquran.. tak silap org putih ada buat gak utk baca ayat2 omputih.. ini bgus ni bleh guna utk baca Quran..

cik AF said...

wah, murah je ncet tu :D

tapi nak kumpul duit beli iphone. :baby nanti kan leh upload gak juzuk quran dalam iphone kan :apa

:bagus yg utk kanak-kanak tu :angguk

HaMZy said...
This comment has been removed by the author.