Followers yang disayangi

Tuesday, 14 June 2011

Brick game

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Anda pernah main "brick game"? "brick game" tu yg mcm bentuk kat atas tu.. hehehe... dalam "brick game" tu, byk permainan yang blh dimain seperti  ular, lawan keta, tembak-tembak dan mcm-mcm lagi.. sekarang ni, jika anda pergi ke pasar malam atau shopping complex, harga "brick game" tu  blh dapat semurah rm3.. tidak seperti  masa ct kecil-kecil dulu, harga "brick game" tu mahal.. 

"brick game" tu dah dijual dalam pelbagai bentuk seperti  telefon, joystick.. hari ini dalam sejarah, setelah lama meninggalkannya ct kembali main "brick game".. yezza !!! pagi tadi, ct jaga atuk kat hospital.. ct isi masa  dgn baca buku dan main "brick game" ni.. actually, hari ini byk benda yg ct blaja.. nanti ct ceritakan dlm entry yg seterusnya..

p/s : tlg doakan atuk ct cepat sembuh ya =)

12 comments:

Siti Safiyyah said...

haaa.. nak tau tak, dulu masa ss kecik2, ss dgn abah ss hantu game ni tau! sampai berebut nak main. hahaha. skang dah tak ingat dah kat mende tu. :p

Munna said...

hehe rindunya nak main mende alah tu...dulu terer main kereta...haha^^

miss ct said...

Assalamualaikum...

ss..tq sudi komen.. samelah dgn ct..tp berebut dgn adik beradik.. best apa berebut2 masa kecil2..

munna... tq sudi komen... ct cdgkan munna beli games tu.. blh lawan dgn ct sape paling terror main kereta hehehe =)

Siti Suriani said...

hahhahaa.. ni siti men masa kecik2 dulu.. gile ah dah lama tak men..
skrg budak2 pun dah dapat game yg lagi bes kan cam psp la.. ps2 la.. kite je zaman kecik2 men game camni..kan3

LemonSusu Skyjuice said...

rndunye..da lm x main..=='

TheSyafiq Mokhtar said...

ct kena jaga atuk ye? jaga atuk elok2 ye..ct pun kena jaga kesihatan ct sama ok..rehat kene cukup.. moga atuk ct cepat sembuh..amin...

Bro ahmad said...

mula keluar harga dia mahal, sekarang ni murah la sanggat,,

miss ct said...

Assalamualaikum...

suriani..tq komen ya.. mmg permainan masa ct kecil2 dulu.. bdk2 zmn skrg dah maju..siap ada ps3 lagi..

lynn..tq sudi komen.. jom main balik nak??

Amin..fiq..tq sudi komen..terima kasih krn sudi doa utk ct dan atuk..

bro..tq sudi komen.. skrg dah murah dah.. ada "games" yg lebih canggih lagi..

Meck said...

suka main game ni dulu2 hehe

Norashiqin Kamaruzaman said...

hahha, ct jadik brick gamerz skunk yewww..=p heheh.....BL ske gak men neyh.....tp ade skali uhh bngg sbb kan bila nek level dia makin laju...last2 tersadai cmtu jerhh XD kahkah....

Norashiqin Kamaruzaman said...

semoga atuk ct cepat sembuh dan sihat wal'afiat ye...=)

Norashiqin Kamaruzaman said...

semoga atuk ct cepat sembuh dan sihat wal'afiat ye...=)