Followers yang disayangi

Saturday, 23 June 2012

Misi sudah bermula

 
Assalamualaikum... apa khabar semua? maaf lah ya..lama tidak mengupdate blog..dah bersawang blog ni...hee.. sebenarnya sibuk sedikit sebab misi sudah bermula... tetapi misi apa ya? hee..tepat sekali.. misi mencari kerja...buat sementara ni, ct cari secara online terutama di jobstreet, jobsmalaysia..selain website tu, korang tahu atau ada cadangan dari website lain? jika anda mengetahui mana-mana website, kongsi ya.. terima kasih atas perkongsian korang.. ct hargai sangat-sangat....

10 comments:

Siti Safiyyah said...

Selamat berjaya menyelesaikan misi ya? ;)

unGu said...

hamende nih?? hehe

kyo_9 said...

eh.. dah grad ke??
tahniah!

miZz_nizZ said...

gudluck cr keje.. tryla jobstreet n mlysia punye. =) moga2 dpt.

~ Cik Azz ~ said...

Assalamualaikum CT...

Dah lama tak nampak CT.. Harap2 sihat la hendaknya...

Dah dapat ke kerja yang dicari tu..? Mudah-mudahan kerja tu bersesuaian dgn jiwa CT..

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

Liyana Erythrina said...

good luck !! =)

kenapa dengan cbox ?

mood : tengah membuat kunjungan ke blog yang follow blog yana. ^^

thanks ! follow blog yana ;)