Followers yang disayangi

Friday, 6 December 2013

Sebuah Pertemuan


Assalamualaikum readers...apa khabar semuanya? Moga sihat ya..ct masih dalam mood blogging tetapi bukanlah entry yang hebat..sekadar nak berkongsi cerita tentang pertemuan...Haa!!! cite tentang  bertemu jodoh ke? krik..krik..krik actually,esok ct bertemu dengan kawan-kawan universiti..lama gak lah tak jumpa..selepas masing-masing konvo dan meneruskan hidup masing-masing..cite tentang pertemuan ni kan, ct ada terjumpa dengan sebuah lagu...lagu ini amat sesuai menjadi tema pertemuan kami..moh le dengar...


p/s: lepas dengar lagu ni, mesti korang teringat kawan-kawan kan?
hargailah sebuah pertemuan...setiap yang bertemu, pasti berakhir dengan perpisahan

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)