Followers yang disayangi

Monday, 19 March 2012

"BCR Kontest 2# | How I Met BCR"


p/s: khas untuk sahabat2 di bcr

Assalamualaikum...apa khabar semua? moga sihat walafiat...hari ni ct nak bercerita sedikit tentang tempat ct selalu lepak...korang tau ke kat mana? namanya bcr..err bcr tu apa ya? bcr tu singkatan daripada bloggers chat room which means that tempat chatting.. kira macam tempat lepak seperti kedai kopi tetapi ini versi alam maya..jom imbau kenangan hampir setahun yang lepas...pada awal Rabiulawal tahun lepas, ct "berjalan-jalan" di alam maya...sedang ct berjalan, tiba-tiba... ct terjatuh hati dalam satu kotak putih.....kotak putih itu penuh dgn ikon-ikon yang comel..ni salah satu dari  ikon-ikon yang comel...

Alkisah, pada mulanya ct masuk bcr sebagai pendatang tanpa izin....malang tidak berbau, akhirnya ditangkap oleh pak polisi, sarjan jt dan sarjan fariq.. pada masa itu, mereka merupakan empunya bcr dan merangkap admin bcr...akhirnya kena lah buat identification card of bcr which is blog..klu tiada blog, tidak boleh masuk bcr..terima kasih  admin kerana sudi menerima kehadiran ct sebahagian besar daripada keluarga bcr...

Walaupun baru berkecimpung dalam bcr hampir setahun, melihat telatah mereka dan berbual-bual dengan geng-geng di dunia maya, bagaikan sudah lama mengenali mereka..ct nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada admin baru dan lama serta blogger di bcr kerana sudi bertukar-tukar pendapat, bertanya khabar, berkongsi ilmu, tunjuk ajar dan beri nasihat kepada ct..maafkan ct jika ct ada buat silap dan salah selama kita bersahabat....sejak akhir-akhir ini, ct agak sibuk dan kurang masa di bcr...maafkan ct ya...ct hargai sangat ukhwah persahabatan yang telah terjalin..ct doakan agar ukhwah ini berkekalan walaupun kita tahu setiap pertemuan pasti akan berpisah...... kehilangan akan terasa...kesedihan pasti ada..


 p/s: sbnrnya entry panjang tetapi dipendekkan..terima kasih feeza and other admins...

nak tag insan-insan yang bertuah

8 comments:

Red said...

keh keh keh.. nama fm jugak dia ps :P

naqiah said...

pendeknye hahaha.. anyway love u ct!

muntotunggek said...

follow n singgah sini . newbie here :)

http://muntotunggek.blogspot.com/

Norashiqin Kamaruzaman said...

=') bff...huhu...terharuu :nak nangis :nak peluk :nak nak sume2 ~.~ thanx kak ct....

suffer8zine said...

+1

feeza macho said...

tak boleh pendek lg ke ? tak pon tepek je gambo ps tu wakakaka :nah kak ct masehh join :malu

Siti Safiyyah said...

ss jadi admin tersayang ke? maluuu :))

frogos said...

sedap la lagu ni.like..